Carbon Repair Services

Diensten

Carbonherstellingen

Heeft u een breuk in uw frame of onderdeel? bij ons kan u terecht voor alle soorten carbonherstellingen. Na herstel kan u terug met een gerust hart gebruik maken van uw geliefde frame zonder u zorgen te moeten maken over uw veiligheid.

Verstevigingen & Aanpassen

Wenst u een versteviging of een aanpassing aan uw frame? Wij verstevigen frames of onderdelen op de plaatsen waar veel kracht op komen te staan. Ook passen wij aan naar de wensen van de klant, zoals gepersonaliseerde armsteunen van een tijdritstuur tot het ombouwen voor elektronisch schakelen.

Bijlakken van het frame

Na herstel wordt het frame bijgelakt naar de originele staat, hierbij worden de kleuren van het frame uitgemeten en nagemaakt tot een nauwkeurigheid van min. 95%. U kan ook kiezen voor het opnieuw lakken van uw frame, hierbij kan u uw eigen design samenstellen.

 

Verlengen van Zadelpen

Heeft u een fiets aangekocht en is er iets fout gelopen bij de uitmeting van uw lichaam? Een tweedehands fiets gekocht en valt de maat toch anders uit? Wij verlengen uw zadelpen tot de perfecte hoogte!

Carbon Repair Services |  Diensten

Carbon Repair Services

Neem contact op!

Heb jij vragen over wat allemaal mogelijk is, wilt u graag meer info? Neem dan gerust contact op. Offertes kunnen ook altijd vrijblijvend aangevraagd worden.