Carbon repair services

Over ons

Welkom bij CRS

Damon

Mijn naam is Damon, al meer dan 1O jaar ben ik actief bezig met carbon herstellingen op maat (koolstofvezel)!

Bij CRS kunt u terecht voor het vakkundig herstellen van uw gebroken carbon frames, velgen en andere specifieke onderdelen. CRS hersteld alles die uit koolstofvezel vervaardigd is.

Op al onze herstellingen wordt (bijna) altijd een levenslange garantie aangeboden. Dit omdat wij werken met de nieuwste vacuümtechniek en thermische uitharding, zodat het finale resultaat tot zijn maximale sterkte wordt herleidt.

Na een herstelling bij ons wordt uw onderdeel (frame, velg,…) dan ook opnieuw gelakt naar de originele staat, zodat deze niet te onderscheiden valt van een origineel stuk (zonder schade of een kleurschakering).

 CRS staat ook in voor aanpassingen aan het frame zoals het verlengen van uw vork, en nog veel meer!

Heeft u een breuk in uw frame of onderdeel? bij ons kan u terecht voor alle soorten carbonherstellingen.

Wenst u een versteviging of een aanpassing aan uw frame? Wij verstevigen frames of onderdelen op de plaatsen waar veel kracht op komen te staan. Ook passen wij aan naar de wensen van de klant.

Na herstel wordt het frame bijgelakt naar de originele staat, hierbij worden de kleuren van het frame uitgemeten en nagemaakt tot een nauwkeurigheid van min. 95%.

Heeft u een fiets aangekocht en is er iets fout gelopen bij de uitmeting van uw lichaam? Een tweedehands fiets gekocht en valt de maat toch anders uit? Wij verlengen uw zadelpen tot de perfecte hoogte!

Carbon Repair Services

Neem contact op!

Heb jij vragen over wat allemaal mogelijk is, wilt u graag meer info? Neem dan gerust contact op. Offertes kunnen ook altijd vrijblijvend aangevraagd worden.

Mening van de klant

Ik was heel hard verrast over het eindresultaat! Na een harde val was mijn kader gebroken. Deze is perfect hersteld door maatwerk, bovendien had ik mijn fiets na 7 dagen terug! 

Koen Coulter

Klant